H-E Åslin Arkitektkontor

En arkitekt som ger form åt dina drömmar!

Behöver du en konsult som gör det lilla extra för dig? H-E Åslin Arkitektkontor arbetar med mer än traditionell arkitektur. Efter 26 år som stadsarkitekt har jag startat ett arkitektkontor för att kunna erbjuda min breda sakkunskap till såväl enskilda byggare som byggföretag, kommuner och myndigheter. Vi hjälper dig med allt från bygglov, arkitektur och byggjuridik till idéskisser och detaljplanering för bebyggelse. Utifrån dina visioner tar vi fram förslag – men vi går steget vidare. Vi belyser för- och nackdelar i projekten så att de kan genomföras så smidigt som möjlig. Du finner våra kontaktuppgifter under ”KONTAKT”.

Arbetssätt

För den enskilde byggaren hjälper jag till med att ta fram bygglovshandlingar samt ge stöd i byggjuridiska frågor. Den byråkratiska processen bakom ett byggnadsprojekt är komplicerad och tar sin tid. Lämna över ansvaret att ta fram handlingar till en erfaren arkitekt så vet du att du får ett väl utfört arbete.

För byggföretag, kommuner och myndigheter arbetar jag som en konsult, från analys till idéskiss och detaljplanering för bebyggelse och övriga projekt.

Jag arbetar enkelt, tydligt, öppet och är ärlig. Jag redovisar för- och nackdelar för att det ska bli så lätt som möjligt för dig att genomföra byggprojektet.

H-E Åslin Arkitektkontor innehar F-skattesedel för ett smidigt samarbete oss emellan.