H-E Åslin Arkitektkontor

En arkitekt som ger form åt dina drömmar!

Behöver du en konsult som gör det lilla extra för dig? H-E Åslin Arkitektkontor arbetar med mer än traditionell arkitektur. Efter 26 år som stadsarkitekt har jag startat ett arkitektkontor för att kunna erbjuda min breda sakkunskap till såväl enskilda byggare som byggföretag, kommuner och myndigheter. Vi hjälper dig med allt från bygglov, arkitektur och byggjuridik till idéskisser och detaljplanering för bebyggelse. Utifrån dina visioner tar vi fram förslag – men vi går steget vidare. Vi belyser för- och nackdelar i projekten så att de kan genomföras så smidigt som möjlig. Du finner våra kontaktuppgifter under ”KONTAKT”.

Vem är jag

Behöver du en arkitektkonsult med lång erfarenhet inom branschen? Då har du hittat rätt. Mitt namn är Hans-Erik Åslin och jag har under 26 år varit stadsarkitekt i Timrå kommun . År 2012 startade jag mitt eget arkitektkontor som riktar sig mot enskilda byggare, byggföretag samt kommuner och myndigheter.

För mig är det viktigt med en tydlig dialog och transparens i vårt samarbete. Min ambition är att göra min arbetsplan så tydlig som möjlig för dig. Det gör jag bland annat genom att tydliggöra för- och nackdelar i projektet – allt för att du ska få den information du behöver.

Jag är övertygad om att jag kan lösa dina byggproblem på bästa möjliga sätt. Tveka inte att kontakta mig för att se hur jag kan hjälpa dig.

Väl mött!